Binnen 2 weken geen klachten meer!

We spreken over hooikoorts als er een allergische reactie plaatvind in de neus of luchtwegen door stuifmeel. Deze allergische reactie kan ook plaatvinden door huisstofmijt of door verschillende dieren. Dit wordt 'allergische rhinitis/astma' genoemd. Klachten van een allergische luchtwegaandoening lijken erg op de klachten die ook voorkomen bij een verkoudheid.

Greenleaf acupuntuur behandelt allergische luchtwegaandoeningen door middel van acupunctuur en kruidentherapie. In de meeste gevallen zijn na twee weken behandelen de allergie klachten voor een groot gedeelte of geheel verdwenen. Daarna zijn er nog een aantal behandelingen nodig om dit resultaat te behouden zodat je klachten vrij het seizoen door komt.

Ben ik na het behandelingstraject voor altijd van mijn allergie af?

Dit verschilt per persoon. Soms moet een persoon elk jaar terug komen voor onderhoud en soms is iemand er een aantal jaren of volledig vanaf.

Waarom is Greenleaf Acupunctuur een goede keuze voor het laten behandelen van uw allergie klachten?

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?
Hoe werkt acupunctuur?
Lees daar meer over op de pagina FAQ.

Over de acupuncturist

Aron Ebbing heeft zijn acupunctuur opleiding gevolgd aan de “Qing Bai” academie voor Chinese geneeskunde in Amsterdam. Zijn interesse voor acupunctuur was aangewakkerd door zijn vader die twintig jaar een praktijk heeft gehad voor homeopathie en acupunctuur en tien jaar les heeft gegeven aan de toenmalige academische dagopleiding voor natuurgeneeskunde in Hilversum.

Gedurende zijn opleiding liep hij 5 jaar wekelijks stage bij Jianmin Sun en Charlotte Johanns in de praktijk voor Chinese geneeskunde “Yu Yi Tang”, waar zo'n twintig tot veertig patiënten per dag worden behandeld. Hier heeft hij zich onder andere weten te specialiseren in het behandelen van chronische en acute pijnklachten, spijsverteringsklachten, menstruatie/overgang klachten en allergieën/hooikoorts.

Ga naar contact om direct een afspraak te maken!