Tarieven en vergoedingen

Acupunctuur behandelingen bij Greenleaf acupunctuur worden door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed. Dit bedrag hangt af van uw aanvullende polis. De kosten van een acupunctuur behandeling komen niet ten laste van het eigen risico. Eventuele aanvullende kruiden tabletten, poeders of tincturen worden niet vergoed.

Op de website vindt u recensies, een actueel overzicht van mijn tarieven en de vergoedingen door zorgverzekeraars, en een indicatie lijst met klachten die zeer goed te behandelen zijn door middel van acupunctuur.

Eerste consult 75 minuten € 80,-
Vervolg consult (45-60 minuten) € 65,-
Week pakket 3 behandelingen € 150,-
Jaar pakket 10 behandelingen € 550,-
Jaar pakket 20 behandelingen € 1000,-

Tijdens het eerste consult zal ik u adviseren welk tarief/pakket het beste bij u past. Pakketten worden in zijn geheel betaald en dienen gebruikt te worden binnen één jaar.

Week pakket

Bij een week pakket krijg je binnen 1 week 3 behandelingen. Beste voor acute pijnklachten als sportblessures, kneuzingen of door je rug gaan. Maar ook voor acute longaandoeningen zoals acute hoest met geel slijm of een acute blaasontsteking. Mochten en nog behandelingen nodig zijn na deze 3 behandelingen, dan geldt het tarief van een vervolg consult.

Jaar pakket 10 of 20 behandelingen

Een jaar pakket is speciaal bedoeld voor de behandeling van chronisch gezondheidsklachten waarbij vaak een langer traject nodig is om het lichaam en geest weer gezond te krijgen.

Afspraken graag minstens 24 uur van te voren afzeggen. Afspraken die binnen 24 uur voor aanvang worden afgezegd worden in zijn geheel in rekening gebracht.

Vergoedingen zorgverzekeraars 2024

Via onderstaande link vind u een actueel overzicht van de vergoedingen door zorgverzekeraars:
Overzicht zorgverzekeraars 2024

Ga naar contact om direct een afspraak te maken!